Bahçeşehir Biz Okulları Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı

Bahçeşehir Biz Okulları Bursluluk Sınavı

Bahçeşehir Biz Okulları Bursluluk Sınavı 2019

Bahçeşehir Biz Okulları Bursluluk Sınavımız 09 Şubat ayında düzenlenecek Okula Kabul için  başvurular başladı. Adaylara sınavda şimdiden başarılar dileriz. Başvuruları Okulumuza gelip yada internet  sitemiz üzerinden’de yapabilirsiniz. Sınav katılacak dereceler 4,5,6,7,8,9,10, ve 11 .sınıf öğrencilerimizdir.

Okulumuza kabul edilmeye başlanan Okula Kabul Sınavı 09 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Okula Kabul Sınavı’nda başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilecek.

Başarı için el ele sloganı ile çıktığımız bu yolda iyi bir eğitimi Türkiye’de daha fazla çocuğa ulaştırmak için eğitim modelleriyle geleceğin dünyasında kendilerine yer açacak bir nesil yetiştiriyor. Okulumuzda Yabancı dile ile eğitim ağarlıklı olup iyi yetişmiş ve en az iki dil bilen nesiller yetiştiriyoruz.