BAHÇEŞEHİR OKULLARI

Bahçeşehir okulları

Bahçeşehir okulları Her öğrencinin içindeki yeteneği keşfetmesine olanak sağlar. Bilim ve sanat arasındaki bağı hissedebilmesi için çalışır. Dersleri hayatla ilişkilendirip disiplinler arası bağlantı kurmayı öğretir.

Bahçeşehir Okulları çocukların iç dünyasındaki hayali renkleri kaybetmeden, ufuklarını sınırlamayacakları bir eğitim yuvasıdır. Dünyayı keşfe yelken açmış bireyleri, aynı zamanda ve asıl olarak kendilerini keşfetmeye yöneltmek, ruhlarında başka benlikler yakalamak en değerli hedeftir. Öğrenciler dışardaki dünyaya hazır, akranlarından hem sosyal hem akademik anlamda daha donanımlı, birden fazla dile hakim, iletişim becerileri yüksek, özgüvenli ve üretken niteliklere sahip olarak mezun olur.

Bahçeşehir okullarında ingilizce eğitimi (Biz’de ingilizce)

BİZ Okulları’nda, anaokulu ve ilkokul düzeyinde İngilizce çift dilde eğitim modeli uygulanmaktadır. Bu eğitim sistemi ile öğrencilerimizin, küçük yaştan itibaren İngilizceyi ana dili kazanım yöntemi ile kazanmaları hedeflenmektedir.

21. yüzyıl becerileri doğrultusunda, yabancı dil bir ders olmaktan öte bir yaşam becerisi olarak değerlendirilmektedir. Farklı dillerin ve kültürlerin varlığı konusunda farkındalık oluşturarak öğrencilerimizin, yabancı dillerde de ana dil yetkinliğinde iletişim becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

SAĞLIKLI BEDEN VE ZİHİN İÇİN SPOR

Sporun akademik başarıya olan olumlu etkisi binlerce akademisyenin yaptığı araştırmada kanıtlanmış bir gerçektir.

Biz eğitim sistemimizde öğrencilerimizin en az bir spor yapmasını çok önemsiyoruz.

«BİZ»de futbol, basketbol, voleybol, hentbol, yüzme, jimnastik, atletizm, tenis, kick boks, buz pateni, buz hokeyi, step ve kayak aktiviteleri vardır. Basketbol ,hentbol, futbol, atletizm ve voleybol kulüplerimiz bulunmaktadır. Okulumuzda kapalı parke zeminli çok amaçlı 2 spor salonu ve kapalı yüzme havuzumuz vardır.

Hem öğrencilerimizi spora teşvik etmek hem de sportif faaliyetlere nitelikli bir yönlendirme yapabilmek adına antropometrik ölçümler yaparak, öğrencilerimizin fiziki yeterliliklerini ve sportif yeteneklerini değerlendirerek onlara uygun sporları seçmelerini ve yönelmelerini sağlıyoruz.

BİZ Okullarında öğrencilerimiz robotik çalışmalarına anaokulunda başlar, ilkokul, ortaokul ve lisede devam eder.

Robotik çalışmaları ile öğrencilerimizin teknoloji kullanımı, tasarım, fen bilimleri ve matematiksel işlemler konularında beceri kazanmalarını amaçlanır. Ezberleyen, sorgulamayan, eleştiremeyen nesiller yerine bu becerileri gelişmiş bireylerin yetiştirilmesi için erken yaşta kodlama eğitimi 21.yüzyılın olmazsa olmazıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz. Facebook için buraya, Instagram için buraya, Twitter için buraya

Bahçeşehir okulları ( Biz insanlığın zekasıyız )

Bahçeşehir okulları