Uluslararası Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı

TİKAV’ın Uluslararası Projelerinden biri olan “The Duke of Edinburgh’s International Award (Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı)”, 14 ile 24 yaş arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation (Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Vakfı) ismiyle 1956 yılında Londra’da kurulan vakfın yürüttüğü bu programın amacı; hayatlarında, yaşadıkları toplumda ve dünyada bir fark yaratmalarını sağlayacak yaşam becerileri ile gençleri donatmaktır. Uluslararası Ödül Vakfı’nın ana hedefi 14-24 yaş arası tüm gençlere bu programı yapabilmeleri için gerekli koşulları sağlayarak dünyadaki tüm gençlere ulaşmaktır.

BİZ Okullarında  Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı

2014 yılından bu yana okulumuz “The Duke of Edinburgh’s International Award (Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı)” ın ödül birimi olarak tüm lise öğrencilerinin bu projeye katılımını desteklemektedir. Bugüne kadar öğrencilerimiz Bronz Ödül Kategorisini tamamlamıştır. Vakıf tarafından uluslararası geçerliliği olan Bronz Ödülü sertifika ve rozetleri öğrencilerimize verilmiştir. Proje okulumuzda uygulanmaya devam etmektedir.

Okul Dışından  Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programına Katılım:

Okul dışından bu projeye katılmak isteyen öğrencilere de okulumuz tarafından destek sağlamaktadır.