KURUCUMUZUN MESAJI

ARMAĞAN MOLLAHÜSEYİNOĞLU
BİZ OKULLARI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Sevgili Veliler ve Öğrenciler, Doğduğumuz andan itibaren hepimiz zorlu bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta mutlu ve başarılı olmamız için sahip olmamız gereken tüm kazanımların çocuklarımız için en iyisi, en doğrusu olması için çaba gösteriyoruz. Hayatımızı daha kaliteli yaşamamız adına öğrenmek ve öğrendiklerimizi doğru uygulamak için eğitim alanında bir çok metot ve formüller uygulandı. Bugün eğitim ve öğretim sistemimizde dünya standartlarını yakalayabilmemizin tek şartı; «BİZİM ÇOCUKLARIN» yeteneklerini ve potansiyellerini açığa çıkarabilecek bir eğitim modeline sahip olmak. Bu ihtiyaç doğrultusunda çocuklarımızı geleceğe hazırlayacak bir dünya vatandaşı olmasını sağlayacak bir eğitim programı oluşturduk.

TEOG, YGS ve LYS gibi sınav sistemleri ile dolu bir eğitim programında «BİZ» zoru seçtik. Hayal kurabilen ve hayallerinin peşinden gidebilen çocuklar görmek istedik. Bu amaçla kurulan «BİZ Okulları» olarak, STEM-MA sistemi ile eğitime yeni bir bakış açısı getirdik. «BİZİM ÇOCUKLAR YAPACAK» sloganıyla güçlü eğitim kadromuz ile biz sizi geleceğe taşımaya hazırız. Siz değerli veliler, çocuklarınızın eğitim hayatını önce mutluluk sonra başarı üzerine kurmaya hazır mısınız? Sanatla, sporla, doğayla ve teknoloji ile harmanlanmış eğitim modelimiz STEM-MA, sadece sınavlarda başarı kazanan öğrenciler değil dünya vatandaşı olmayı başarmış bireyler yetiştirecek.

«BİZ» ile yetişen çocuklarımız da ülkemizi başarıya ve 21 yüzyıla taşıyacak.