Biz Okullarında anaokulundan liseye ve daha sonra üniversiteye kadar uzanan yolculuğun serüveninde verimli bir hayat ve başarılı sınav sonuçları için anne ve babalara çok iş düşer. Ebeveyinler üzerine düşen görevleri yerine getirip Biz de onlardan aldığımız enerji ve eğitim birikimlerimizi çocuğa aktarıp sadece sınav odaklı değil öğrencinin  hayata  bakışını değiştirir çocukların yeteneklerini keşfedecek , gelişimi destekleyen ve aynı zamanda düşündüren ve çocuklara iyi bir rehberlik eğitimi veren öğretmenler ile program uygulamaktayız.

Asıl merkezinde Öğrenci olan ve hayata katılımını teşvik eden , her türlü aktiviteyi sevdiren öğrenciyi sosyal ve akademik olarak geliştiren bireyler haline getirir.

Türkiye’nin dünya çapında bir ülke olabilmesi için yeni nesillerin iyi eğitilmesi gerektiğine inanan BİZ Okulları, Türkiye’nin tüm dünyaya akredite veren «ilk» okulu olmak hedefiyle yola çıktı. Kurucu Başkanımız Armağan Mollahüseyinoğlu’nun 28 yıllık başarılı tecrübesi ve güçlü eğitmen kadrosuyla geleceğin nesillerini yetiştiriyoruz.
Eğitim sektörünün başarılı uygulaması ‘STEAM’i müzik ve sanat ile birleştirerek, her an kendini yenileyecek, dünyaya ayak uyduracak yepyeni bir sistem olan STEM-MA’yı geliştirdik. Okullarımızda bu disiplin çerçevesinde eğitim vererek öğrencilerin sahip olduğu potansiyeli maksimum oranda kullanmalarını sağlıyoruz. «BİZ» yabancı dil
eğitiminden analitik düşünmeye, kodlama becerisi edinmeye kadar çağdaş eğitimde bulunması gereken tüm süreçleri içeren bir model ile eğitiyoruz. “Başarısız öğrenci yoktur. Az çalışan öğrenci vardır. Her çocuk kendine özeldir” yaklaşımı ile, BİZ Okulları’nda ‘Bir dünya insanı’ yetiştirme hedefi ile çalışıyoruz.